Logo gemeente Deventer

Inloopbijeenkomst maatregelen FN348 Gorssel-Eefde

Provincie Gelderland organiseert op 17 september 2024 een inloopbijeenkomst over het voorlopig wegontwerp voor de verbetering van de verkeersveiligheid van de provinciale weg (N348) tussen Gorssel en Eefde.

Tijdens deze bijeenkomst worden de plannen voor dit wegvak toegelicht.

De bijeenkomst is van 19.30 uur tot 21.00 uur in de Protestantse kerk aan de Hoofdstraat 27 in Gorssel. Iedereen is van harte welkom. Tijdens de inloopbijeenkomst kunnen belangstellenden het voorlopig wegontwerp bekijken en is er gelegenheid tot het stellen van vragen aan specialisten van de provincie en de gemeenten Lochem en Zutphen. 

 

Samenwerking

Samen met gemeenten Deventer, Lochem en Zutphen zet de provincie de volgende stap om de fietsroute (F348) tussen Deventer en Zutphen te verbeteren. Dit is een wens die de provincie deelt met het bedrijfsleven en partners, zoals de Fietsersbond, om het gebruik van de fiets te stimuleren. Tegelijk pakt de provincie enkele knelpunten aan op de N348 tussen beide steden.

 

Reageren?

De plannen zijn nog niet definitief. Van 5 september tot en met 27 september 2024 is er een brede omgevingsconsultatie zodat iedereen kan reageren op het voorlopig wegontwerp. Dit wegontwerp staat op www.gelderland.nl/FN348. Via het digitale reactieformulier op de webpagina kunnen belangstellenden reageren. Bij vragen is het Provincieloket bereikbaar via provincieloket@gelderland.nl of 026 - 359 99 99.

 

Blijf op de hoogte van het nieuws van de gemeente Deventer en abonneer u op onze wekelijkse nieuwsbrief. Volg ons ook op XFacebook, Instagram en LinkedIn.