Logo gemeente Deventer

Deventer Stadsspeld voor mevrouw Tatia Draaijer-Feije

Tijdens de laatste voorstelling van Musical- en Theaterschool La TalenTia heeft Tatia Draaijer-Feije de Deventer Stadsspeld ontvangen. Zij kreeg de onderscheiding uit handen van locoburgemeester Rob de Geest.

Mevrouw Draaijer-Feije is vanaf 2009 verbonden met Musical & Theaterschool La TalenTia als oprichtster en algeheel leider. 15 jaar lang heeft zij al haar vrije tijd gestoken in het organiseren van activiteiten gericht op ‘cultureel Deventer’. Zo creëerde zij jaarlijks samen met docenten en leerlingen een musical, die werd opgevoerd in de Deventer Schouwburg. 

Daarnaast heeft Musical & Theaterschool La TalenTia door de jaren heen meegewerkt aan evenementen waarin het Deventer 'culturele leven' centraal stond, zoals het Dickensfestijn en Deventer Open Podium.

 

Voorstellingen

Honderden kinderen in de leeftijdscategorie van 8 tot en met 20 jaar hebben hun talent kunnen ontwikkelen. Hierdoor groeide het zelfbewustzijn en zelfvertrouwen van de kinderen. En vele toeschouwers konden genieten van de voorstellingen.

22 juni 2024 was de laatste voorstelling van Musical & Theaterschool La TalenTia. En daarmee was ook het afscheid van mevrouw Tatia Draaijer-Feije.

 

Deventer Stadsspeld

De Deventer Stadsspeld is een gemeentelijke onderscheiding die blijk geeft van waardering en erkentelijkheid aan personen, die zich ten minste 10 jaar lang hebben ingezet voor de Deventer samenleving. Het college van burgemeester en wethouders kent deze onderscheiding toe.

 

Blijf op de hoogte van het nieuws van de gemeente Deventer en abonneer u op onze wekelijkse nieuwsbrief. Volg ons ook op XFacebook en Instagram.