Logo gemeente Deventer

Herinrichting rotonde Hoge Hondstraat / Ceintuurbaan start 1 juli

De rotonde aan de Hoge Hondstraat / Ceintuurbaan wordt heringericht. De werkzaamheden starten op 1 juli en duren tot en met 2 augustus. De rotonde is in die periode afgesloten voor al het verkeer.

 

Fietsstroken worden gescheiden van de rijbaan

De belangrijkste aanpassing is dat de fietsstroken gescheiden worden van de rijbaan. Ook komt het auto- en vrachtverkeer op een andere manier de rotonde op. De rotonde wordt gelijk klaar gemaakt voor het veranderende klimaat. De werkzaamheden worden uitgevoerd door Dostal Wegenbouw.

 

Bereikbaarheid tijdens het werk

Tijdens de werkzaamheden is de rotonde afgesloten voor al het verkeer.

 

We zorgen voor omleidingsroutes

Deze worden met gele borden met pijlen aangegeven. Woningen, winkels en bedrijven langs de Hoge Hondstraat en Ceintuurbaan zijn te voet te bereiken via de stoep. Deze route is ook begaanbaar voor rolstoel, scootmobiel en rollator. Met ondernemers, vervoerders, pakketbezorgers, koeriers en hulpdiensten zijn afspraken gemaakt over de bereikbaarheid.

Voor 1 juli en na 2 augustus zijn er ook werkzaamheden rond de rotonde. Voor deze werkzaamheden hoeft de rotonde niet afgesloten te worden.

 

Ophalen afval

Het ophalen van afvalcontainers tijdens de werkzaamheden kan gewoon doorgaan. Circulus is hiervan op de hoogte.

 

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.deventer.nl/hogehond.

 

Blijf op de hoogte van het nieuws van de gemeente Deventer en abonneer u op onze wekelijkse nieuwsbrief. Volg ons ook op XFacebook en Instagram.