Logo gemeente Deventer

Werkzaamheden asfalt Wilhelminabrug en Handelskade

Van maandag 21 oktober 21.00 uur tot dinsdag 22 oktober 06.00 uur zijn er herstelwerkzaamheden aan het asfalt op de Wilhelminabrug tot en met de kruising Handelskade.

Op verschillende plekken is de huidige deklaag van het asfalt niet goed meer. Deze plekken worden hersteld. De werkzaamheden voert BAM Infra gefaseerd uit. Daardoor is er minder overlast voor het verkeer. Er zijn verkeersregelaars en omleidingsroutes.

De busdienst wordt door het werkvak geleid. Deze is dus niet gestremd.

 

Wilhelminabrug

Op de Wilhelminabrug komt een halve wegafzetting. Verkeer kan tijdens de werkzaamheden over de brug blijven rijden. Verkeer richting Twello kan de Wilhelminabrug bereiken via de Emmastraat. Verkeer vanaf de Wilhelminabrug bereikt Deventer via de Bokkingshang.

 

Raambuurt

De Raambuurt is bereikbaar via de Sluisstraat. De uitrit aan de Bergpoortstraat is tussen 21 oktober 21.00 uur en 22 oktober 06.00 uur afgesloten. 

 

Winkelcentrum De Boreel

De parkeergarage van Q-park De Boreel is van 21 oktober rond 22.00 uur tot 22 oktober 06.00 uur niet bereikbaar voor voertuigen. Wilt u tijdens de werkzaamheden met uw voertuig de parkeergarage verlaten? Dan kunt u met behulp van verkeersregelaars het werkvak uit komen. Het is niet mogelijk om met een voertuig de parkeergarage in te gaan.

 

Bereikbaarheid Walstraat

Het is niet mogelijk de Walstraat te bereiken vanaf de rotonde Kazernestraat. De Walstraat is bereikbaar via de Verzetslaan, Houtmarkt en Bergkerkplein. De paaltjes staan in deze periode naar beneden.

 

Contact

Heeft u vragen, neem dan contact op met Pim Wijnbergen van BAM Infra:

 

Blijf op de hoogte van het nieuws van de gemeente Deventer en abonneer u op onze wekelijkse nieuwsbrief. Volg ons ook op XFacebookInstagram en LinkedIn.